En gammal goding blev till en ny pärla

Det var när jag fyllde 18 som jag fick min första bil i födelsedagspresent. Det var en gammal men ack så fräsch, vit golf från 1998. Den skulle hålla i många år till men visst tyckte jag att det var trist när allt exteriört på bilen ändå är i bra skick medan bromsarna drog ned utseendet på grund av rost och lite skavanker. Det var min pappa som då visade mig att det finns bromsoksfärg på hans mest besökta hemsida l-m-r.se och detta blev helt enkelt min gamla godings resa mot en snyggare tid.

Tänk dig att din bil är nyligen rekonditionerad och att du just monterat ett par 19-tum fem-ekrade fälgar. Detta gör ju att bromsarna syns tyvärr väldigt väl och om ekrarna då dessutom är av det lite tunnare slaget, och både bromsok och bromsskivor är rostiga. Ja, det blir ingen rolig syn helt enkelt. I och för sig så kan man ganska lätt byta ut bromsskivorna mot lackerade eller belagda som det också kallas. Då klarar dem sig ofta fint från rost överallt, förutom anliggningsytan om bilen är stillastående ett tag. Oken är däremot lite knepigare oavsett om dem fortfarande är i bra skick eller inte. Det kan med andra ord kännas onödigt att byta ut alla dessa och då blir lösningen givetvis bromsoksfärg.

Bromsoksfärg är det nya svarta!

Som en unik och prisvärd lösning så penslas detta väldigt snabbt och enkelt på bromsoken och ger dem ett helt nytt och fräscht utseende. Det blir sportigt och allt detta till ett fantastiskt bra pris. Är du med andra ord i samma situation och vill piffa upp din gamla pärla lite så rekommenderar jag dig varmt att gå in via l-m-r.se och läs mer om vilka produkter som kan hjälpa just dig och din pärla!