Kläder av bra kvalitet och design i Borås

Ja, undra vilket företag det kan vara mån tro? Det är många verksamheter inom textilbranschen i Borås som är kända för sitt sätt att jobba och ett utav dem är just Brandz United som är en klädgrossist från Borås som distribuerar dam-, barn- & herrkläder men också accessoarer. Allt detta av god kvalitet och en modern design med en känsla av attraktivt prisläge. Man är alltså agent för de distributörerna av flera välkända varumärken inom volymhandeln. Man varierar från små butiker, till större kunder men också e-handelsföretag. Då är det viktigt att tänka på leveranssäkerhet, punktlighet, god service och framförallt god service. Det här är Brandz United.

Med fokus på barnkläder

Som stolta distributörer av ett flertal olika varumärken som riktar in sig på barnkläder så försöker man hela tiden tänka på att involvera alla. Kläderna är slitstarka, praktiska och givetvis till både killar och tjejer. Man fokuserar på att blanda färger på ett bra sätt och givetvis till det rätta priset.

Accessoarer är också en kategori som Brandz United jobbar hårt med för att få en helhet i kollektionsarbetet. Med allt från skärp, handskar, mössor och hängslen så blir man på något vis ett komplett val av leverantör inom klädmarkandens accessoarer.

Det är kul att läsa mer via https://brandzunited.se där du kan hitta alla kategorier och hur dem jobbar med olika varumärken och liknande. Här kan du också enkelt komma i kontakt med Brandz United för att prata om eventuellt samarbete, att bli kund eller att helt enkelt bara höra sig för och skaffa kontakter i branschen. Borås är en textilstad och Brandz United är definitivt en del av det rykte som finns. Med god kvalitet och ett bra pris så är jag säker på att just BU kan ta sig långt och högt på marknaden.