Vill du börja sälja kontorsmöbler?

I veckan kontaktade en rekryterare mig och frågade om jag ville börja sälja kontorsmöbler. Svaret på min fråga blev entydigt: nej. Nu ska jag i korta drag förklara varför jag inte ville ge mig in i denna bransch.
Den största orsaken till att jag inte vill börja sälja kontorsmöbler är för att jag älskar dessa produkter för mycket. Jag skulle nog snöa i min för mycket i säljandet och risk finns att jag därmed även skulle bli utbränd. Jag har redan varit det en gång. Det är något som jag inte rekommenderar för något i ärlighetens namn.
Andra orsaken till varför jag inte vill börja sälja är för att jag inte direkt är någon säljare i grund och botten. Som människa är jag mer en betjänt, vilket medför till att jag har svårt att ta betalt över de tjänster som jag utför. Jag blir lätt för snäll och kan inte ta betalt. Vem vill liksom ha en sådan säljare som inte kan ta betalt?
Tredje orsaken är att jag inte vill börja resa så mycket. För mig är det viktigt att ständigt ha en fast punkt i livet, vilket jag får genom mitt nuvarande arbete. Att hålla på att flaxa och rena runt hela Sverige tillhör inte min livsstil mer. Jag gillar det typiska svenssonlivet mer än något annat måste jag säga.
Av dessa anledningar undviker jag som sagt att börja sälja möbler. Det ger mig helt enkelt inget mer. Hoppas ni alla säljare som jagar mig kan acceptera detta.
Allt gott till er!