Beställer pärlor för smycketillverkning

Jag och min dotter älskar att pärla. Vi pärlar nästan varje dag nu när jag jobbar från hemma. Vi pärlar alltid olika sorters smycken och halsband. Vi pärlar faktiskt så mycket att jag måste beställa nya pärlor för smycketillverkning en gång i veckan. Jag brukar oftast beställa en hel burk full med pärlor i olika färger. Totalt är det runt 300 pärlor i varje burk. Det är den största burken som jag har lyckats hitta och som levereras hyfsat snabbt. Det finns säkert onlinebutiker där de har burkar med tusentals pärlor i olika färger, men dessa butiker tar förmodligen flera veckor på sig att leverera en burk, det är därför jag tycker att butiken med 300 pärlor per burk är tillräcklig.

Man vet inte hur länge dottern kommer tycka att pärlor är det roligaste i världen, så det gäller att passa på att leka med henne med pärlorna så länge hon tycker det är roligt.

Nu ska jag avsluta arbetet för dagen och gå ut till brevlådan för att se ifall en ny hink har kommit i posten. Efter det blir det en härlig kvällsmat tillsammans med min dotter, och efter det ska vi passa på att leka lite med de nya pärlorna.