Anlitade Borås Teleservice

Vi anlitade Borås Teleservice för att förvandla vårt hus till ett smart hus. Vi har fått apparater installerade som kan kontrolleras via våra mobiler. Att kunna styra den mesta av tekniken med våra telefoner får oss att känna som om vi verkligen lever i framtiden. Allt som saknas är flygande bilar.

Vi har också fått övervakningskameror installerade. Dessa kan vi enkelt aktivera, från mobilen, när vi ska sova och sedan enkelt avaktivera när vi vaknar. Vi får också en notis vid strömavbrott. Vi har väktare som är inom 15 minuter från vårt hem vilket känns tryggt och bra.

Andra roliga funktioner är bland annat belysningen, som ändras beroende på var i huset vi är och hur ljust det är utomhus. TV, kaffekokare, ventilation och biluppvärmning kan styras från mobilen vilket gör livet lyxigare. Vi har även börjat titta på att installera ett smart bevattningssystem som ska hålla koll på vår trädgård. Detta skulle vara ett lysande komplement till förra årets köp av robotgräsklippare, och skulle spara mycket tid för oss i vår stressiga vardag.

 

Detta är bara några exempel på alla saker som vi nu har eller kan ha i vårt hem. Jag ser verkligen fram emot att utöka vårt hem med fler smarta prylar.